Tripel Traditionair, een bijzonder biertje!

Een van de bijzondere bieren die je dit jaar op de Biermarkt kan vinden! Een LIMITED EDITION van La Trappe in samenwerking met de broeders van Kleiburg.

Een klassieke Tripel met een moderne twist. Een amberkleurig bier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een hoppige geur. De smaak is volmondig en moutig met een subtiel vleugje karamel. De afdronk is aangenaam bitter en zeer verfijnd.

Een deel van de opbrengsten van de Tripel Traditionair gaat naar de gezinnenopvang van het Kleiklooster in Amsterdam dat verbonden is aan Brouwerij Kleiburg. De opvang is voor gezinnen die om verschillende redenen dakloos zijn geraakt en tijdelijk woonplek nodig hebben.
#biermarkt #biermarktsassenheim #bijzonderebieren#bijzonderverhaal #trappistenbier #latrappebrouwerij#laatstezondagvanaugustus #sassenheim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque sed justo ultrices, dignissim dui at, laoreet dui. Quisque ut felis et neque dignissim ultricies vitae quis tellus. Nullam mattis cursus ornare. Nulla nec molestie erat. Suspendisse nec gravida ante. Donec quis tempor arcu. Quisque sed vestibulum mi.

Proeven? Op zondag 27 augustus 2023 gaan we vanaf 13:00 uur beginnen op de oude haven in Sassenheim. Tot dan!

DE BIERMARKT APP

Met deze app kun je gemakkelijk vinden welke bieren er dit jaar zijn, en waar je de juiste tap kunt vinden.

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play
App iPhone Biermarkt Sassenheim 2023

Reclameruimte

Hier uw advertentie?
Vraag naar de mogelijkheden.

Mail naar: info@misign.nl

Schrijf je in
Blijf up-to-date

Schrijf je in en ontvang regelmatig het laatste nieuws over de Biermarkt Sassenheim direct in je inbox!

Related Posts

If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below: