Nieuws2023-08-14T13:33:16+02:00

Volg de Biermarkt op Instagram voor alle actuele informatie…

Volg Biermarkt Sassenheim op instagram voor meer sneak peaks en extra info!

Wat gebeurt er?

Tripel Traditionair, een bijzonder biertje!

By |woensdag, augustus 2, 2023|Speciaalbieren|

Tripel Traditionair, een bijzonder biertje! Een van de bijzondere bieren die je dit jaar op de Biermarkt kan vinden! Een LIMITED EDITION van La Trappe in samenwerking met de broeders van Kleiburg. Een klassieke Tripel met een moderne

Meer biermarkt nieuws

De Biermarkt app

Er is een speciale app gemaakt voor de Biermarkt Sassenheim. Met deze app kan je gemakkelijk vinden welke bieren er dit jaar beschikbaar zijn en waar je de juiste bar kan vinden.

Daarnaast kan je, nadat je een biertje hebt afgevinkt, een score geven. Jouw waardering wordt gebruikt voor het bepalen van de gemiddelde score van de verschillende bieren. Hiermee help je de andere bezoekers zodat ze weten welk bier ze wel of juist niet moeten gaan proeven! Bekijk ook de veel gestelde vragen. Download hem nu!

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play

De Biermarkt app

Met deze app kan je gemakkelijk vinden welke bieren er dit jaar beschikbaar zijn en waar je de juiste bar kan vinden. Daarnaast kan je, nadat je een biertje hebt afgevinkt, een score geven. Jouw waardering wordt gebruikt voor het bepalen van de gemiddelde score van de verschillende bieren. Hiermee help je de andere bezoekers zodat ze weten welk bier ze wel of juist niet moeten gaan proeven!

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play
App iPhone Biermarkt Sassenheim 2023
App iPhone Biermarkt Sassenheim 2023
Ga naar de bovenkant