De entree kaarten

Zijn op de dag zelf bij de ingang verkrijgbaar

Entree € 7,50

Bij de Ingang verkrijgbaar

De entreekaarten zijn op zondag 27 augustus vanaf 13:00 uur bij de ingang verkrijgbaar. Pinnen graag, dan ben je lekker snel binnen.

Van 13:00 t/m 19:00 uur

OUDE HAVEN SASSENHEIM

Vanaf 13.00 uur ben je welkom op het plein op de Oude haven (Hoofdstraat) in Sassenheim. Om 19:00 uur is het hele feest afgelopen. Kom je op de fiets?

Je eigen biermarktglas

BETER VOOR HET MILIEU

Bij de ingang krijg je je bierglas. Mét je glas op weg naar een tappunt, daar lever je je glas en de juiste kleur munt in en dan krijg je ‘m vol weer terug. Glas stuk, dan koopt je een nieuwe bij de kassa.

Rode en blauwe muntjes

MAKKELIJK EN DUIDELIJK

We werken met rode en blauwe muntjes (verkrijgbaar bij de muntenkraam) die wissel je in voor bier. Rode muntjes zijn over het algemeen de wat lichtere bieren (€ 3,50). De bieren met een hoger percentage, of dat superbijzondere biertje, zijn een blauwe munt (€ 5,-). Aan het einde van je bezoek mag je de niet gebruikte muntjes weer inleveren (tot 20:00 uur). Dan krijg je je geld weer terug.

Maximaal 2500 personen

ALLEEN TOEGANG VOOR 18+

Er zijn maximaal 2500 kaarten beschikbaar. Op het moment dat alle kaarten verkocht zijn is er geen toegang meer mogelijk tot het terrein. Op het moment dat bezoekers het terrein verlaten, worden er weer nieuwe bezoekers toegelaten. Let op alleen toegang voor personen van 18 en ouder.

Heb je trek?

ER ZIJN SNACKS!

Heb je trek in een lekkere snack? Je kunt op de Biermarkt Sassenheim een broodje frikandel, kroket of kaassouflé halen. Voor 1 blauwe munt heb je weer een bodempje voor een volgend biertje. In de Biermarkt-app zie je waar je de snacks kunt halen. 

De Biermarkt app

Er is een speciale app gemaakt voor de Biermarkt Sassenheim. Met deze app kan je gemakkelijk vinden welke bieren er dit jaar beschikbaar zijn en waar je de juiste bar kan vinden.

Daarnaast kan je, nadat je een biertje hebt afgevinkt, een score geven. Jouw waardering wordt gebruikt voor het bepalen van de gemiddelde score van de verschillende bieren. Hiermee help je de andere bezoekers zodat ze weten welk bier ze wel of juist niet moeten gaan proeven! Bekijk ook de veel gestelde vragen. Download hem nu!

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play

De Biermarkt app

Met deze app kan je gemakkelijk vinden welke bieren er dit jaar beschikbaar zijn en waar je de juiste bar kan vinden. Daarnaast kan je, nadat je een biertje hebt afgevinkt, een score geven. Jouw waardering wordt gebruikt voor het bepalen van de gemiddelde score van de verschillende bieren. Hiermee help je de andere bezoekers zodat ze weten welk bier ze wel of juist niet moeten gaan proeven!

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play
App iPhone Biermarkt Sassenheim 2023
App iPhone Biermarkt Sassenheim 2023