FAQ

Veel gestelde vragen

Algemene informatie

De Biermarkt is altijd op de laatste zondag van augustus! De Biermarkt Sassenheim 2024 zal plaatsvinden (exacte datum volgt) in augustus 2024 van 13:00 tot 19:00 uur op de Oude Haven in Sassenheim.

Alleen mensen van 18 jaar of ouder zijn welkom op de Biermarkt. Dit betekent helaas ook dat baby’s, hoe lief ze ook zijn, niet naar binnen kunnen (ook niet in draagdoek)

Je kunt een kaartje kopen op de dag zelf aan één van de 2 toegangspoorten. Een kaartje kost 7,50. Het kaartje is inclusief een Biermarkt glas.

De ene poort staat op de Hoofdstraat ten hoogte van de Zeeman, de andere poort is op de hoek van de Teylingerlaan.

Ja! Ook dit jaar kun je overal pinnen, ook contactloos!

Een rood muntje kost € 3,50 en een blauw muntje kost € 5,00

Rode muntjes zijn over het algemeen de wat lichtere bieren. De bieren met een hoger percentage, of dat superbijzondere biertje, zijn een blauwe munt.

Je kunt een glas kopen bij de centrale kassa, het glas kost € 7,50.

Ja, dit kan op de dag zelf tot 20:00 uur bij de centrale kassa. Je kunt er ook voor kiezen om je overgebleven muntjes te doneren aan de organisatie van de Biermarkt Sassenheim.

Ja, dit kan, je hoeft dan geen nieuw kaartje te kopen. Je kan de beveiliging vragen om een stempel waarmee je later op de dag weer terug kan komen.

Ja, er zijn 3 EHBO-ers aanwezig op de Biermarkt Sassenheim. De EHBO post bevindt zich in Eetcafé de Voogd.

De organisatie is in handen van Jelle en Anika van Eetcafe de Voogd, Erwin Rotteveel van Café de 2 Wezen en Tarek El Shafey van Eetcafé Op Eigen Wijze. Met behulp van collega ondernemers en de inzet van meer dan 80 vrijwilligers is het elk jaar mogelijk om de Biermarkt Sassenheim te organiseren.

Deze website is gerealiseerd door:

misign ontwerp Sassenheim - Grapic design, websites enfotografie