Bieren

Lokale, nationale en internationale bieren

Bieren

Bekijk alle lokale, nationale en internationale bieren die op de Biermarkt Sassenheim worden getapt. Met naam, type, omschrijving, brouwerij, plaats en alcohol percentage.
Let op: De inhoud van deze pagina is nog niet compleet maar wordt dagelijks aangevuld.

Bieren

Bekijk alle lokale, nationale en internationale bieren die op de Biermarkt Sassenheim worden getapt. Met naam, type, omschrijving, brouwerij, plaats en land van oorsprong en alcohol percentage.
Let op: De inhoud van deze pagina is nog niet compleet maar wordt dagelijks aangevuld.

Biermarkt Sassenheim 2023 plattegrond

Hapkin

Belgian Strong Golden Ale

Omschrijving volgt…

Brouwerij Alken-Maes

BELGISCH

8,5%alcohol

Texels Skillerwit

Witbier

Texels Skiller Wit is een witbier gebrouwen van natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst. Door zijn volle smaak en hints van citrus en kruiden is dit speciaalbier een zalige dorstlesser, op ieder moment en in ieder seizoen. Skiller Wit is vernoemd naar het vissersdorp Oudeschild, de plaats waar onze brouwerij is gevestigd.

Texelse brouwerij

NEDERLANDS

5%alcohol

Texels Tuunwal Tripel

Belgische Trippel

Texels Tuunwal Tripel is een blond en ongefilterd speciaalbier. De naam verwijst naar de bijzondere erfafscheidingen die het landschap op het eiland typeren. De Texelse tuunwal is uniek in Nederland, net als dit bier. Het krachtige bier is gebrouwen in de traditie van de abdijbieren en herkenbaar aan zijn kleine zoetje en eigenzinnige Texelse hopbitterheid in de afdronk. Een aanrader voor de echte liefhebber.

Texelse brouwerij

NEDERLANDS

8,5%alcohol

De Blauwe Tram

Belgische Trippel

“De Blauwe Tram” is een krachtige Tripel, door toevoeging van een beetje Koriander ietsje kruidig. Een klein zoetje in de mond en een hoppige en kruidige afdronk. De Blauwe Tram is een beroemde tram die tussen 1900 en 1950 door Hillegom reed langs de weg waar nu de. brouwerij ook staat. Hij reed van Haarlem naar Den Haag.

Brouwerij Klein Duimpje

NEDERLANDS

8%alcohol

Kaagbok

Dubbel Bock

Een speciale bock die zich niet laat temmen door het jaargetijde. Krachtige moutige dubbelbock met een mooie ronde smaak en een zachte warme afdronk.

Julianabrouwerij

Warmond, NEDERLAND

7,7%alcohol

Hoppa IPA

IPA – American

Een zachte IPA die met magnum hop voor de schrik en veel citra hop voor de mooie hopneus en tonen van citrus

Julianabrouwerij

Warmond, NEDERLAND

7%alcohol

Moedige Margaretha

Belgian Quadrupel

Moedige Margaretha is een Quadrupel met een volle en complexe smaak. Door de gebruikte moutsoorten en gist is het een bier met kruidige, licht geroosterde accenten en een stroperige afdronk. Bewaar dit bier bij voorkeur koel en donker, dit komt de smaak ten goede! Drink het bier bij een temperatuur tussen de 8 – 10 °C

Brouwerij de 12stuyvers

Alphen aan den Rijn, NEDERLAND

10%alcohol

Hazy Hoppy Paranoia

IPA – New England / Hazy

Strange how paranoia can creep into reality. Everyone gets paranoid sometimes, right? A hippo will surely help. Dance with abandon, sing for everyone to hear. Share a hippo with your brother, and always bring another. Hippos travel together, right? Masterfully brewed in beautiful Melle, Belgium, at the Huyghe Family Brewery. Paranoia is a 5.6% ABV Hazy IPA brewed with love and heaps of hops! Citra, Mosaic, Cascade, Centennial, and Polaris Hops combine to create an ale with bright tropical fruit flavors and a satisfying hint of bitterness. The flavorful 40 IBU brew blends on your tastebuds in a curiously refreshing way.

Brouwerij Huyghe

Melle, Vlaanderen België

5,6%alcohol

De vrijwilligers van de Biermarkt Sassenheim hebben op de 70 taps al meer dan

30,000

biertjes getapt vanaf de oprichting in 1992.

De Biermarkt Sassenheim wordt georganiseerd door o.a:

Café
de Twee Wezen

Speciaalbiercafé

Gezellig speciaalbiercafé voor iedereen! Zeven dagen per week geopend voor ontbijt, een koffie met een krantje, uitgebreide lunch, diner of om tot laat te borrelen met hapjes op het terras.

Eetcafé
de Voogd

Speciaalbier eetcafé

Gezellig eten in Sassenheim, met veel speciaal bieren zowel van de fles als van de tap. Eetcafé de Voogd zorgt voor lekker en gezellig eten!

Restaurant
Op eigen wijze

Restaurant

Lekker eten en borrelen op de Hoofdstraat in Sassenheim, midden in de gezellige bollenstreek.

Ondersteuning

Studio Klootwijk

Grafische vormgeving

Verzorging van o.a.: de Biermarkt Sassenheim huisstijl en posters. In de regio Sassenheim.
Studio Klootwijk is een gerenommeerde studio voor grafisch ontwerp, vormgeving en dtp, in Sassenheim (Teylingen, Bollenstreek).

misign ontwerp

Grafische vormgeving

Realisatie Biermarkt Sassenheim website en website en social media Eetcafe de Voogd.

misign ontwerp realiseert: Graphic design, logo, huisstijl, websites, website beheer, art direction en fotografie in de regio Sassenheim.

Kolossos

Hosting en Software ontwikkeling

Veilige website hosting en ontwikkeling maatwerk web- en mobile software

De Biermarkt app

Er is een speciale app gemaakt voor de Biermarkt Sassenheim. Met deze app kan je gemakkelijk vinden welke bieren er dit jaar beschikbaar zijn en waar je de juiste bar kan vinden.

Daarnaast kan je, nadat je een biertje hebt afgevinkt, een score geven. Jouw waardering wordt gebruikt voor het bepalen van de gemiddelde score van de verschillende bieren. Hiermee help je de andere bezoekers zodat ze weten welk bier ze wel of juist niet moeten gaan proeven! Bekijk ook de veel gestelde vragen. Download hem nu!

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play

De Biermarkt app

Met deze app kan je gemakkelijk vinden welke bieren er dit jaar beschikbaar zijn en waar je de juiste bar kan vinden. Daarnaast kan je, nadat je een biertje hebt afgevinkt, een score geven. Jouw waardering wordt gebruikt voor het bepalen van de gemiddelde score van de verschillende bieren. Hiermee help je de andere bezoekers zodat ze weten welk bier ze wel of juist niet moeten gaan proeven!

avada-taxi-app-store
avada-taxi-google-play
App iPhone Biermarkt Sassenheim 2023
App iPhone Biermarkt Sassenheim 2023